Bildlich festgehaltene Erinnerungen - der Wilde Kaiser Abstrakte Bilder & moderne Auftragsmalerei

Minder fanget i billeder - Wilder Kaiser

Mange mennesker har særlige steder, som har en helt særlig betydning for dem. Steder, hvor de tilbragte glade timer, eller hvor de havde særlige oplevelser. For min kunde var det udsigten til Wilder Kaiser fra hendes vindue. Et syn, som hun nyder hver dag, og som har en særlig betydning for hende. Hun ønskede at have denne udsigt i sit hjem for evigt og bad mig male et billede for hende.

Ideen blev hurtigt født, og jeg implementerede den. Resultatet var et abstrakt kunstværk, der afspejlede Wilder Kaiser i al sin skønhed. Maleriet hænger nu i hendes stue og minder hende hver dag om udsigten fra hendes vindue. Det er blevet en del af hendes liv og har følelsesmæssig betydning for hende.

Dette eksempel viser, hvordan et abstrakt kunstværk ikke kun kan være et dekorativt element i et rum, men også kan have personlig betydning. Et kunstværk kan være en påmindelse om særlige steder eller begivenheder og derfor have en helt særlig plads i beskuerens hjerte. Har du også en idé til et personligt kunstværk, så sig til. Sammen kan vi skabe noget helt særligt for dig.

Wilder Kaiser - få det malet

Forberedelse af lærredet til et abstrakt kunstværk

Jeg strækker lærredet op på bårerammen og grunder det med akrylmaling i en farve, som jeg skal bruge senere i maleriet. Dette skaber en grundstruktur, der fungerer som grundlag for det senere billede.

Derefter skitserer jeg motivet på lærredet. I dette tilfælde projicerede jeg billedet af Wilder Kaiser på lærredet og skitserede groft konturerne og konturerne med blyant.

Selve maleriet begynder Nu er det tid til at male. Jeg arbejder med forskellige akrylfarver, som jeg påfører i lag. Jeg lader mig styre af mine følelser og det billede, jeg har i mit hoved. Jeg maler først de store områder og arbejder mig så ind i stadigt finere detaljer. Med abstrakte billeder er det vigtigt, at beskuerens øje sendes på rejse, og nye detaljer bliver opdaget igen og igen.

Til sidst forsegles billedet Efter billedet er færdigt påfører jeg en fugemasse. Dette beskytter billedet mod støv og fugt og giver billedet yderligere dybde.

Og voilà - det færdige kunstværk er skabt! Hvert kunstværk, jeg skaber, er håndlavet og med stor sans for detaljer.

Vild Kejser
skitseret Wilder Kaiser
Få malet bjerge - gud maling

store bjerge på billedet

Havniveau Wilder Kaiser

Historien er her nu

Det er fascinerende at se, hvordan et abstrakt kunstværk kommer til live gennem beskuerens personlige opfattelse. Historien, som billedet fortæller, er der nu og kan fortolkes af alle på deres egen måde. For mig som kunstner er det en særlig følelse, når folk genkender deres tanker og følelser i deres arbejde. Det er en slags kompliment og inspiration at fortsætte med at male efter din mavefornemmelse og fylde kunstværkerne med liv. Abstrakt kunst giver derfor plads til individuelle fortolkninger og muliggør unikke oplevelser for enhver beskuer.

Bjerge blå hvid landskab billede

Hvis du er interesseret i at bestille maling, anbefaler jeg, at du kontakter mig direkte og drøfter detaljerne. info@wachsmannbilder.de . Tak skal du have.

Tilbage til blog