Meine Kunst der abstrakten Selbstwahrnehmung

Selvopfattelsens kunst: Mine abstrakte landskaber

Mere privat end du tror:

Som kunstner blev jeg spurgt, hvordan jeg ville skildre min selvopfattelse i et maleri. For mig er svaret klart: i form af abstrakte landskaber. Hvorfor? Fordi min selvopfattelse er som en endeløs rejse gennem landskaber, formet af mine tankers op- og nedture.

Mine abstrakte værker afspejler mine inderste tanker og følelser. Skærmen bliver en scene, hvor mine følelser kan synge frit.

Men hvordan ser dette landskab af selvopfattelse egentlig ud?

Den øverste halvdel af mine billeder indeholder altid de pulserende, åbne tanker. De er som solen, der understøtter landet med lys og energi. Disse tanker er motoren i min kreativitet. Udgangspunktet for alt, hvad jeg skaber.

I bunden er der andre ting, der nogle gange omgiver mig.

Farverne, formerne og teksturerne i mine abstrakte landskaber er som min sjæls sprog. De fortæller historier om kærlighed og sårbarhed, om styrke og skrøbelighed. Hvert penselstrøg er et udtryk for mine følelser, hver farve en nuance af mig.

At male mine billeder viser mig, hvordan jeg opdager og forstår mig selv igen og igen. For ligesom hvert landskab ændrer sig i lyset, ændrer min selvopfattelse sig også over tid og med hver oplevelse, jeg har.

Når det kommer til bestillingskunst, bliver der også taget højde for nogle af kundens ”personlige rejser”.

Tilbage til blog