Auftragskunst

Bestilte kunst: din vision, mine penselstrøg

Jeg har dedikeret mig til kunstens og maleriets verden i to årtier. I løbet af denne tid har jeg skabt adskillige værker, der fanger følelser, historier og individuelle udtryk. I dag vil jeg gerne fortælle dig, at mit fokus fortsat er og i øjeblikket i stigende grad er på bestillingskunst.

Muligheden for at skabe kunstværker efter individuelle ønsker og ideer inspirerer mig hver dag. Jeg arbejder på at transformere dine ideer og visioner til kunstværker, der bringer dine rum til live. Trods alt er det unikt og i sidste ende min vision, at jeg sætter på lærred. Du giver mig bare inspiration. Uanset om det handler om en særlig gave, forskønnelse af dine egne fire vægge eller berigelse af dit kommercielle miljø - dine ideer er mit lærred.

Behandlingstiden for bestillingsarbejde er i øjeblikket omkring 3-5 uger. Når det kommer til større ordrer, kan behandlingstiden være længere på grund af den måde, jeg arbejder på. Jeg maler ofte omgivet af en samling af mine egne værker, hvilket giver billederne et særligt harmonisk swing. Hvert enkelt kunstværk har derfor en kraftfuld energi, der forbinder forskellige motiver.

Du er velkommen til at gennemse min "Bestilte kunstinspirationer" -side for at få et indtryk af mit tidligere arbejde. Disse værker er beregnet til at inspirere dig og vise dig, hvilken retning vi kan tage.

For dem, der leder efter et meget personligt præg, er jeg tilgængelig for at diskutere brugerdefinerede kunstværker. Dette kan gøres via e-mail, telefon eller endda personligt i mit studie. Dine ideer og drømme er udgangspunktet for min kreativitet, og sammen vil vi skabe et kunstværk, der fortæller din historie.

Kreative hilsner,

Conny Wachsmann

Billedmalet-atelier

Tilbage til blog