Pinterest-Abenteuer einer freischaffenden Künstlerin: Vom Anfang bis zur Verifizierung als Händlerin

En freelance kunstners Pinterest-eventyr: Fra start til verifikation som forhandler

Kære læsere,

I dag vil jeg fortælle dig om mit spændende Pinterest-eventyr! Jeg føler faktisk, at jeg har været hos Pinterest siden dag ét. Og den bedste del? Jeg er nu endda en verificeret forhandler , der sælger kunstværker over hele verden med en velrenommeret baggrund for dem, der ikke kender mig!

Tilbage til Pinterests tidlige dage : Da jeg stødte på denne "magiske" platform for mange år siden, blev jeg efter blot et par minutter fascineret af den mangfoldighed af inspiration og kreative ideer, der blev præsenteret der. Dengang var det mange gør-det-selv-ideer. Hvad lavede jeg der og genskabte palleborde, knage og festlokalepynt. På det tidspunkt brugte jeg shabby look maling, fordi de så så enkle ud. Det var som en endeløs skatkammer af kunstneriske ideer, som jeg ikke kunne rive mig løs fra.

Som kunstner følte jeg mig straks hjemme på Pinterest. Det var et sted, hvor jeg kunne præsentere mine værker og udveksle ideer med næsten ligesindede. Jeg begyndte at lave min egen opslagstavle og uploade mine tavler. Og jeg var virkelig overrasket over den positive respons, jeg fik fra andre brugere. Bare sådan stille og roligt. Det var faktisk opmuntrende at se, hvordan min kunst rørte andre menneskers hjerter og også inspirerede dem. Virkelig sød!

Med tiden voksede mine følgere på Pinterest støt. Jeg udvidede mit repertoire af kunstværker og begyndte langsomt at sælge nogle af mine værker gennem det. Feedbacken fra mine kunder var hjertevarmende og ansporede mig til at udforske min kreativitet og platformen endnu mere. Dengang gav Pinterest mig dybest set et rum til at vise min kunst.

Og nu kom dagen, hvor jeg modtog den spændende nyhed: Jeg blev anerkendt som en verificeret købmand på Pinterest! Det betyder, at jeg nu officielt er blevet “set” som en seriøs forretningskvinde og kan give mine kunder endnu mere tillid. Det er en milepæl i min karriere som kunstner, der gør mig lidt stolt, fordi Pinterest har været en del af mig så længe.

Med verifikationen steg også mulighederne for, at min kunst blev kendt verden over. Folk fra forskellige lande opdagede mine værker og begyndte at elske og købe dem. Fantastisk at se, hvordan mine kunstværker finder en plads i så mange forskellige hjørner af verden. For nylig købte nogen i Australien i Bild. Rigtig langt – og fedt.

Hver gang et nyt kunstværk uploades, bliver det et spændende øjeblik for mig, da jeg ved, at der er en chance for, at det kan ses af mange mennesker. Tro mod mit motto: Man vælger ikke et billede. Et billede finder dig!

Med dette i tankerne vil jeg gerne takke Pinterest og alle mine vidunderlige støtter, som har fulgt mig på denne utrolige, lange rejse.

Og hvem ved, hvor mit Pinterest-eventyr vil tage mig næste gang? At røre folk med min kunst og udforske en verden fuld af kreative muligheder er bare fantastisk hver dag.

Din glade Pinterest-kunstner Conny Wachsmann

Min Pinterest-konto - hvem der kan lide den

Tilbage til blog