Wie meine Liebe zur Musik meine Malerei inspiriert Abstrakte Bilder & moderne Auftragsmalerei

Hvordan min kærlighed til musik inspirerer mit maleri

Jeg er Conny Wachsmann, en kreativ maler og musiker. Jeg har kombineret mine to passioner i mange år. Denne sommer havde jeg, takket være Corona, endelig mulighed for at optræde til koncerter igen og distrahere folk. Disse oplevelser inspirerer og påvirker mig på en særlig måde i den måde, jeg maler mine billeder på.

Da jeg for mange år siden tog en 3-årig rock/pop uddannelse på musikcentret i Hannover, begyndte min kærlighed til musik. Tiden med bandet var rigtig hyggelig, og jeg ville ikke gå glip af det. Det var min hovedindkomst på det tidspunkt, og jeg betalte for mine første lærreder og malinger gennem musik. At øve nye sange, afprøve nye teknikker - alt dette var altid sjovt og inspirerende forberedelse til bandets prøver og direkte til forestillingerne. Det var uforglemmelige øjeblikke, som virkelig gjorde indtryk på mig.

Heldigvis arbejder jeg i dag stadig af og til som baggrundssanger i forskellige cover- og hyldestbands som kortvarig erstatningssanger, og det får mig altid til at føle mig endnu mere levende. Hver gang jeg øver mig på nye sange, kombinerer jeg musik og maleri. Jeg er inspireret af musik og lader den inspiration flyde ind i min kunst. Dette skaber helt specielle billeder, der ofte er betitlet efter linjer med tekst eller sangtitler.

Glæden ved musik giver mig momentum og inspiration til mit maleri. Kombinationen af ​​begge kunstformer giver mig mulighed for at udtrykke min kreativitet på en unik måde. Når jeg koncentrerer mig om lærredet med min pensel, hører jeg nogle gange melodierne og teksterne i mit hoved. Jeg forsøger at fange disse følelser og følelser i mine billeder.

Nogle kunder genkender sammenhængen mellem musik og maleri. Du spørger mig så direkte, om en bestemt sang eller en bestemt tekstlinje er relateret til et bestemt billede. Og ja, det er ofte tilfældet. Mine billeder er en slags musikalsk udtryk i maleriet.

Jeg håber, at mine kunder også vil lade sig inspirere af musikken og glæden ved den, og at de vil finde denne følelse i min kunst. Det er en skøn oplevelse, når man får en melodi eller en sang i hovedet gennem mine billeder. Musikken giver min kunst momentum og kunsten giver musikken en visuel dimension.

Voodoo Lounge Braunschweig baggrund
Rexis og polyesterorkestret
musik eric clapton
musik maleri braunschweig
Ambassadør Eric Clapton hyldest Braunschweig
Øvelokale i Braunschweig
Sangerinde nicole hotop og conny waxmann baggrund Braunschweig
Voodoo Lounge Braunschweig Wolters Applaus Garden
Saxofon Braunschweig musik wolters applaus garden 2022
Musik og Maletei Braunschweig Peine

Tilbage til blog