Künstlerische Inspiration in Paris: Meine Erkundung abseits der üblichen Touristenpfade Abstrakte Bilder & moderne Auftragsmalerei

Kunstnerisk inspiration i Paris: Min udforskning uden for alfarvej

Som kunstner har jeg altid ledt efter inspiration og nye indtryk, der stimulerer min kreativitet. Derfor besluttede jeg at rejse til Paris og udforske byen på en lidt anden måde. I stedet for at blive lokket af de sædvanlige turistattraktioner, ville jeg udforske gaderne og stræderne til fods eller på cykel og opdage de vinbarer og små butikker, som Paris har at byde på.

Jeg må sige, at jeg virkelig nød denne type udforskning. Det var fantastisk at lære byen at kende på en mere autentisk måde og fordybe sig i kulturen. Men jeg var alligevel særligt imponeret over stemningen foran Eiffeltårnet om aftenen. Folkets stemning, roen og venten på, at Eiffeltårnet lyser op, de forbløffede menneskers klapper fascinerede mig. Det var et magisk øjeblik, som jeg aldrig vil glemme.

Under min rejse samlede jeg mange indtryk og tog utallige billeder. Også en vidunderlig opfindelse: den fotografiske oversættelse af menuen og dokumenterne ved hjælp af Google Lens var en reel lettelse og gjorde alting endnu sjovere, hvis du kun kunne 5 ord fransk.

Alle disse minder vil helt sikkert være ny inspiration til mit kunstværk. De farver, former og teksturer, jeg opdagede i Paris, vil berige mit arbejde og generere nye ideer.

Belgiens vaskeri

Eiffeltårnet Paris kunstmaleri

vin i Paris

kunst og paris conny voks mand

telefon paris pizzeria i Belgien

oversæt med google menu

Tilbage til blog