Neues - Live Ansicht in einem oder Ihrem Raum Abstrakte Bilder & moderne Auftragsmalerei

Ny - Live view i et eller dit værelse

Som kunstner er det vigtigt for mig at give mine kunder en så klar idé som muligt om, hvordan mine malerier kommer til at se ud i deres rum. For et par år siden begyndte jeg at tilbyde mine kunder virtuelle billedforslag ved at indsætte mine yndlingsbilleder i deres rum. Dengang var det ikke så nemt, som det er i dag, men heldigvis har verden udviklet sig, og der er nu mange automatiske udsigtsrum til forskellige produkter.

Men på trods af disse fremskridt havde jeg stadig kunder, der var tilbageholdende med at spørge, om jeg kunne tilføje flere billeder til deres rum. Men nej: Spørg gerne! På denne måde kan du se, hvad der ser godt ud i dit værelse, og hvilket billede der passer bedst til dig.

Dette er især nyttigt, når det kommer til at bestemme størrelsen på maleriet eller ved håndtering af ordrer, hvor kunderne endnu ikke er klar over størrelsen eller formatet.

Jeg ser frem til at høre dine henvendelser og hjælpe dig med at finde det perfekte maleri til dit rum.

Indtil skaldet,

Din kunstner Conny Wachsmann

abstrakte billeder - kontorkompleks lejlighed interiør

Tilbage til blog