abstraktes Bild

The Art of Commission Painting: Et overkommeligt alternativ til eksisterende kunstværker

Som kunstner er det en spændende rejse at udforske din egen kreativitet og præsentere dit arbejde for verden. I min butik finder du et udvalg af kunstværker, selvom disse kan være dyrere end mine bestillingsværker. I dette blogindlæg vil jeg gerne forklare dig, hvorfor det er tilfældet, og hvordan bestillingsarbejde er et godt og overkommeligt alternativ.

Værdien af ​​eksisterende kunstværker og gallerier:
Det er ingen hemmelighed, at eksisterende kunstværker i gallerier ofte tilbydes til højere priser. Disse gallerier spiller en afgørende rolle i at øge en kunstners markedsværdi og giver dem mulighed for at blive kendt og respekteret over hele verden. Gallerier tager en kommission for at dække deres egne omkostninger og for at levere deres tjenester, såsom udstilling, markedsføring og distribution af kunstværket.

Bestillingsarbejde: En skræddersyet mulighed:
Når det kommer til bestillingsarbejde, har jeg allerede en konkret idé, fordi jeg allerede har malet et lignende billede én gang. Dette giver mig mulighed for at få en idé om de materialer, teknikker og tidsramme, der er nødvendige for det ønskede kunstværk. Da der ikke er nogen mellemmænd som gallerier, kan jeg forhandle omkostninger direkte med mine kunder og derfor tilbyde en omkostningseffektiv løsning.

Det personlige præg:
En anden fordel ved bestillingsarbejde er, at det rummer et personligt præg. Kunder kan bidrage med deres individuelle præferencer og ideer og sikre, at kunstværket passer perfekt til deres smag og krav. Et tæt samarbejde udvikler sig mellem kunstner og kunde, hvilket resulterer i en unik forbindelse og et særligt kunstværk.

Konklusion:
Mit eksisterende kunstværk i butikken kan blive prissat højere på grund af de involverede gallerier og deres kommissioner. Bestillingsarbejde giver derimod et mere overkommeligt alternativ, hvor jeg som kunstner arbejder direkte med mine kunder. Disse skræddersyede værker giver kunderne mulighed for at bringe deres ideer og ønsker ind, hvilket resulterer i et unikt kunstværk skabt specielt til dem.

Jeg elsker muligheden for at tilbyde min kunst på forskellige måder og generere 70% af min indkomststrøm gennem både eksisterende kunstværker i gallerier og bestillingsarbejde. Det er givende at bringe mine kreative ideer ud i livet og samtidig tilbyde mine kunder muligheden for at eje overkommelige og brugerdefinerede kunstværker.

Tak for din interesse og støtte til min kunst. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i bestillingsarbejde, hjælper jeg dig gerne.

Med venlig hilsen Conny Wachsmann

Kunsten at bestille malerkunst
Tilbage til blog