Dazerausstellung Peine

Et kunsteventyr i skattekontoret: 14 års permanent udstilling med vandreværker og hemmelige gange

Hej, kære kunstelskere og skatteræve!

I dag tager jeg dig med ind i en verden, der også er interessant. Skattekontoret som kunstgalleri! Ja, du hørte rigtigt - jeg har dekoreret gangene i denne officielle labyrint med mine kunstneriske kreationer i utrolige 14 år. Og den bedste del? Billederne ændrer sig konstant, ligesom skattesatserne - ja, næsten!

Nu undrer du dig sikkert: Hvordan kommer en kunstner til at udstille sine værker på skattekontoret? Ganske enkelt: Jeg fortryllede de flinke embedsmænd med mine værker, så de gav mig denne mulighed. Og så fungerer skattekontoret som et udstillingsvindue for min kunst - et virkelig usædvanligt bindeled mellem bureaukrati og kreativitet!

Men vent, før du tror, ​​jeg bruger skattekontoret som gratis galleriplads, må jeg oplyse dig. Billederne hænger ikke bare rundt. Nej Nej Nej! Det er her, folk handler og forandrer sig! Hver gang jeg sælger et af mine kunstværker online, lægger jeg straks et nyt på.

Nu kommer den spændende del: Gangene, som normalt kun er tilgængelige for de rigtig flinke embedsmænd her, fungerer som hemmeligt opbevaringsrum til mine billeder i lille format. På denne måde har mine kreationer et hjem, mens de venter på deres store offentlige øjeblik. Skattemyndighederne har vænnet sig til min utraditionelle opbevaring af kunst og lader mig gøre, hvad jeg gør.

Men vent, selvfølgelig kender mine tanker ingen grænser! Virksomheder og praksisser er også velkomne til at slutte sig til rækken af ​​mine kunstværker. Selvfølgelig ikke gratis . Samarbejdet kan foregå gennem kunstudlejning eller direkte salg eller bestilling af malerier. Jeg tilbyder skræddersyet kunst, der passer perfekt til virksomhedens identitet. For helt ærligt, hvilket firma ønsker at sælge et billede af et skævt tårn, når det kommer til perfekte balancer?

Er du blevet nysgerrig og vil du gerne sikre dig et par farvefelter, farvefeltbilleder eller andre kreative genistreg til din virksomhed? Vær modig og design dit arbejdsmiljø efter din smag – og glem ikke humoren! Foreslå dine ideer til din chef eller implementer dem selv, hvis du selv er chefen, og lad din arbejdsverden blive et sted, hvor du føler dig inspirerende og godt tilpas! Sammen vil vi sammensætte en uovertruffen kunstpakke, der ikke kun vil inspirere dine medarbejdere/kolleger, men også vil forbløffe dine kunder.

Og det bedste kommer sidst: Hvis du har bestilt malerier direkte til din virksomhed, kan du tage dig god tid og se på mine kunstværker, før du beslutter dig for at købe dem. Ingen blinde køb af abstrakte værker! Du køber kun det, du virkelig kan lide – og det er fair, ikke?

Hvis du nu undrer dig over, hvor meget sådan et kunstværk skal koste for din virksomhed, kan jeg berolige dig. Mine priser er ikke statshemmeligheder! For eksempel, for 5/10 billeder, der måler 80 x 80 cm hver og et stort udstillingsstykke til mødelokalet, der måler 160 x 120 cm, betaler du kun 3100 / 4700 euro inklusiv fragt og moms. Nå, hvis det ikke er en skatterefusion værd! For det er også fradragsberettiget. Gå direkte til tilbuddet, hvis du vil.

Mine kære kunstinteresserede, jeg er taknemmelig for, at jeg kan gøre skattekontoret og andre virksomheder glade for min kunst. Kunst forfrisker sjælen og skaber en inspirerende atmosfære!

Med dette i tankerne ønsker jeg dig rigtig god fornøjelse med kreativt design af dit arbejdsmiljø og håber, at du går til dit daglige arbejde med et smil på læben!

Euro Conny Wachsmann - Den kreative skatterævekunstner!

Direkte tilbud

Tilbage til blog