canvasi - nachhaltigkeit und kunst

Kreative værker: Bæredygtig kunst på individuelle bårestel fra Canvasi

I dette blogindlæg vil jeg gerne fortælle dig om min bæredygtige måde at arbejde på, og hvordan dette gør dine kunstværker til noget særligt.

Når du køber et kunstværk hos mig, kan du være sikker på, at det ikke kun vil være en æstetisk tilføjelse til dit hjem eller galleri, men også et bæredygtigt valg. Hvert kunstværk repræsenterer ikke kun min kreative passion, men også vores fælles engagement i miljøbeskyttelse og lokale økonomier. Hos Canvasi laves de enkelte bårestel på bestilling og ligger kun 100 kilometer fra mit atelier. Dette reducerer transportomkostningerne og understøtter den lokale økonomi.

Skræddersyede bårestel fra Canvasi:
I over 15 år har jeg arbejdet med Canvasi, en virksomhed, der deler min vision om bæredygtighed. Det er ikke alt - bårerammerne er også lavet af lokalt træ, canvasis hovedkvarter ligger kun omkring 100 kilometer fra mit atelier.

Livsstøtte i Bernburg - det sociale aspekt

Canvasi står for kvalitet, ansvar og socialt engagement. Produkterne af høj kvalitet imponerer med en unik produktionskæde. I årevis har de også været afhængige af et tæt samarbejde med det lokale Lebenshilfe.

Sammen med Lebenshilfe Bernburg-teamet gør de det muligt for mennesker med handicap at finde vej ud i arbejdslivet og den selvstændighed, de længes efter. Tillid og gensidig respekt er grundlæggende værdier, der driver vores medarbejdere hver dag. De beviser hver dag, at mennesker med handicap skaber produkter af høj kvalitet, der opfylder professionelle standarder: solide, håndlavede og fair.

Unikitet og individualitet:
Ved at præsentere min kunst på specialfremstillede Canvasi-bårestel, bliver hvert kunstværk unikt. Det starter med bårerammen. Skræddersyet produktion giver mig mulighed for perfekt at matche bårerammen til kunstværket for at opnå den ønskede æstetik og præsentation.

Klar til at hænge:
En anden fordel ved at arbejde med Canvasi er, at bårerammerne leveres klar til ophæng. Det betyder, at du kan nyde dit kunstværk, så snart du modtager det, og hænge det på væggen uden at skulle lave noget kedeligt forberedelses- eller montagearbejde.

Bæredygtig maling:
For mig er bæredygtighed en grundlæggende værdi i min kunst. Jeg vil ikke kun skabe kunstværker med sjæl, men jeg vil også passe på miljøet, når det er muligt. Derfor bruger jeg miljøvenlige farver og materialer, der både er af høj kvalitet og bæredygtige. Hvert af mine kunstværker er skabt med miljøet for øje, så du køber ikke kun et kunstværk af mig, men også et stykke bæredygtig kunst.

Tak fordi du er en del af min kreative rejse og kan lide vigtigheden af ​​bæredygtigt kunstværk.

Med venlig hilsen
Conny Wachsmann, freelance kunstner siden 2000

10. juni 2023, Peine

Wachsmann og Canvasi har arbejdet bæredygtigt sammen i årevis

canvasi - god kvalitet

lærreder fra canvasi

Tilbage til blog