Wenn Kunst verbindet: Die Geschichte eines unerwarteten Kunstwerks Abstrakte Bilder & moderne Auftragsmalerei

When Art Connects: Historien om et uventet kunstværk

Jeg er helt overrasket. Jeg har for nylig malet et meget stort billede med titlen "Frihed" på 220 x 130 cm, som jeg havde stående i studiet og kunder fra Oldenburg kom forbi i mandags via skriv & mød. De fandt mig ved et tilfælde på internettet og så på mine billeder. Egentlig ville vi bare diskutere størrelsen på en kommende ordre, da de inden for 20 minutter spontant besluttede at købe det store billede.

Jeg var glad for hendes beslutning. Billedet var meget vigtigt for mig, og jeg var glad for, at det havde genereret så stærk respons fra kunderne. Jeg indså hurtigt, at de ikke kun kunne lide billedet, men også dets udtalelse og budskab. De anerkendte kraften og betydningen af ​​frihed i billedet og så det som et stort symbol for deres liv.

Fire dage senere kom et rederi til retsstudiet og transporterede billedet direkte til kunderne. Det var en direkte tur, så billedet kunne nå kunderne hurtigt og sikkert. Tre timer senere modtog jeg referencebilledet, da billedet allerede hang på kundens væg. Det var en fantastisk følelse at se værket på destinationen så hurtigt.

Det hele viste mig, at kunst virkelig er et universelt sprog, der kan røre og forbinde mennesker over hele verden. Det mindede mig også om, at kunstværker ikke bare er smukke dekorationer, men også kan have en dybere betydning. De kan udtrykke vores værdier og overbevisninger og minde os om, hvad der virkelig er vigtigt for os i livet.

Jeg er taknemmelig for denne oplevelse og håber, at billedet finder et sted hos kunderne, hvor det hver dag minder dem om kraften og betydningen af ​​frihed.

Når kunst forbinder Historien om et kunstværk

Når kunst forbinder Historien om et kunstværk

hofatelier Når kunsten forbinder Et kunstværks historie

Når kunst forbinder Historien om et kunstværk Studio

Når kunst forbinder Historien om et kunstværk Rand

Når kunst forbinder Historien om et kunstværk Trappe

Mal kanten

store billeder til trapper
Tilbage til blog