Expertentesten: wachsmannbilder im Fokus Abstrakte Bilder & moderne Auftragsmalerei

Eksperttest: voksmandsbilleder i fokus

Interviewet med Conny Wachsmann fra waxmannbilder.com - billedbutik

Præsentér venligst kort kunstneren Conny Wachsmann for os. Hvilken slags kunst repræsenterer du, og hvor længe har hjemmesiden wachsmannbilder.de eksisteret?

Jeg flyttede ind i mit eget atelier i Niedersachsen i 1997 og har været freelance kunstner med en online tilstedeværelse siden 2000. Jeg vil ikke genopfinde hjulet, jeg vil bare leve af mit maleri. Abstrakte billeder dukker op fra mit hoved, som jeg ikke beregner.

Jeg har måske en idé, men så lader jeg bare musikken eller stilheden guide mig. Hvis billedet giver mig et navn i sig selv, uanset om jeg egentlig ville fortsætte med at male noget helt andet, lader jeg billedet være som det er. Sådan skal det være.

Hvilken slags maling og lærred bruger du?

Jeg bruger rigtig gode forskellige farver, fordi jeg arbejder meget med hænder, der ikke kun er lavet af akryl. Jeg kan godt lide at hente inspiration fra isenkræmmeren og tage en eller to maleringredienser med. Jeg blander også de fleste farver med pigmenter for at give nogle færdige farver en lidt anden karakter. Jeg foretrækker at male store formater og få hver enkelt ramme sat op i hånden ved min rammedisk i Hamborg.

Når det kommer til bestillingsmaling, maler du så ud fra fotos eller hvilken type ordrer modtager du typisk?

Min hobbyhest er storstilet bestillingsmaleri. Jeg har virksomheder, der har afgivet faste ordrer til deres særligt vigtige partnere i årevis. Der kan jeg slippe dampen ud på kundespecifik basis. Firmalogo, virksomhedslokaler og sammenhængen mellem virksomhederne er ofte med på billedet.

Private husstande e-mail mig, hvis du leder efter et stort format. De kan lide min malestil og vil gerne have noget af deres eget malet i denne stil. Inspireret af mine billeder på hjemmesiden ved de fleste hurtigt, hvad de vil have. Jeg tror på, at hvis mavefornemmelsen mellem kunder og mig er rigtig, så er det også passende, at jeg maler for disse kunder. Hvert billede, selv når det er lavet, har sin egen historie, som kun jeg kender. Spørger du, er du velkommen til at kende baggrunden for hvert billede.

Fortæl os lidt mere om din koncertkunst!

I ny og næ bliver jeg booket af virksomheder til workshops. Dette er altid meget inspirerende for mig. Der maler jeg i baggrunden, mens underviserne holder foredrag. Jeg maler tematisk til forelæsningerne. Det samme gælder for koncerter. Som et sidehøjdepunkt eller ved receptionen af ​​et arrangement bruger jeg store formater til at fordybe mig i DJ'ens eller bandets musik. Resultatet på billederne tilhører så klienten.

Hvordan håndterer du betaling og forsendelse?

I min online shop kan kunden betale via Paypal og bankoverførsel. Forudbetaling for færdige malerier. Ved bestillingsarbejde begynder jeg at male efter 50% depositum. Resten skal først betales, når billedet hænger på kundens væg. I øvrigt har ikke kun et maleri fra min butik, men også et bestilt maleri en fortrydelsesret på 30 dage.

Er der særlige kampagner eller rabatter, du gerne vil gøre læserne opmærksomme på?

Jeg tilbyder meget få kampagner. Hvis ja, sender jeg disse til mine faste kunder via e-mail. Jeg påpeger noget der 1-3 gange om året. Jeg tilbyder i øjeblikket gratis fragt inden for Tyskland indtil videre.

Jeg har lavet rumeksempler stort set på forhånd siden 2005. For eksempel, hvis en kunde ikke kan vælge mellem 2 billeder på min side, placerer jeg nærmest billederne i kunderummet. Du kan sende dette til mig via e-mail eller WhatsApp. Det betyder også, at en størrelse til bestillingsarbejde kan findes perfekt og hurtigt. Jeg sætter de relevante billeder, som kunden godt kan lide, ind i deres værelse i forskellige størrelser på forhånd.

Mange tak, Conny Wachsmann. Vi hos ExpertTesten ønsker dig og thewachsmannbilder.de billedbutik fortsat succes!

Om redaktøren

Laura Hoffmann Interview Conny Wachsmann Laura Hoffmann

Laura Hoffmann har arbejdet som freelanceredaktør for Expertentesten.de siden 2016. Dit kerneområde ligger i at forske i spændende interviewpartnere fra afdelingerne for kultur, sport og erhvervsliv.

ExpertsTesting.de

Tilbage til blog