auftragskunst

Min rejse som bestilt kunstner: Da kataloger og abstrakt kunst spillede hovedrollen!

I dag vil jeg gerne tage dig tilbage til min fortid som bestilt kunstner, hvor internettet endnu ikke havde erobret hele planeten. Dengang, mine venner, var verden anderledes. Ingen onlinebutikker, ingen opslag på sociale medier, bare gode gamle kataloger! Og jeg havde mine loyale ledsagere: Heine, Schwab og Otto - postordrebranchens konger!

Det var en tid med eventyr, da jeg markedsførte mine abstrakte værker gennem disse kataloger. (Jeg tager endnu et billede, når jeg får en chance) Forestil dig dette: folk bladede faktisk gennem sider af papir på udkig efter kunstværker. Et sandt eventyrland for kunstelskere og kunstnere! Og gæt hvad? Jeg var en af ​​dem, der skabte disse unikke stykker til hende. Et rigtig fedt job, må jeg sige.

I løbet af denne tid opdagede jeg min passion for bestilt maleri. Det var bare fantastisk at se lignende billeder blive skabt, men hver med sit eget unikke twist. Som en kunstnerisk familie af individualister! Dette opmuntrede mig og hjalp mig til at styrke mig selv som kunstner og udvikle min egen stil. Helt ærligt, der er ikke noget bedre end at gøre din passion til en karriere og gå til Atelier hver dag med et smil på læben.

Hvordan får jeg det?


Lad mig fortælle dig om mit seneste bestilte maleri: "Idyllisk hemmelig sti". Det er et værk, som en loyal stamkunde så i min butik. Men hey, pladsproblemdjævelen kom rundt om hjørnet! Maleriet passede simpelthen ikke i det dertil beregnede hjørne. Hvad gør en krølhåret, klog kunstner i en situation som denne? Det er rigtigt, jeg malede et lignende billede, i en anden størrelse. Men bare rolig, historien og magien i maleriet forblev den samme. Mine kunder var helt begejstrede, og deres pladsproblem blev elegant løst. Heldigvis spurgte de, om det var muligt.

Ved du, hvad der også er fantastisk ved mit job? Når hoteller eller feriesteder leder efter en konsekvent kunststil til deres værelser, men størrelserne ikke altid fungerer. I sådanne tilfælde kommer jeg i spil og sikrer, at kunstværket passer perfekt ind i omgivelserne. Uanset om det var med kataloger dengang eller med moderne kommunikationsmidler i dag - denne udfordring er et stykke kage og en glæde for mig - jeg elsker det! Ikke desto mindre tager jeg mig bevidst tid til billeder, som jeg maler uden nogen retningslinjer. Du ved det. Nogle gange mere nogle gange mindre.

Det er rart at se, hvordan mit kunstværk gør folk glade. Hvert nyt projekt er som et spændende eventyr, da jeg forvandler mine kunders ideer til levende kunstværker. Det er bare magisk at se hendes øjne lyse op, når jeg afleverer billedet. Og hvis det ikke er live, så for at modtage de fortryllende e-mails. Store!

Hvis du også leder efter et unikt kunstværk, der passer til dig og dit rum, så lad os starte dette eventyr sammen! Jeg ser virkelig frem til din henvendelse og til at føre dine kreative ideer ud i livet.

Tak for din tid og opmærksomhed. Lad os gøre verden mere farverig med kunst! Hav en god weekend!

Med venlig hilsen,

Conny Wachsmann

" Idyllisk hemmelig sti " Original er til salg i min butik. Det lille billede ved siden af ​​er bestillingsværket.

Opdragskunst bestilt maleri

Tilbage til blog