Kunst aus Erinnerungen: Wie ich Urlaubsfotos in abstrakte Kunstwerke verwandle Abstrakte Bilder & moderne Auftragsmalerei

Kunst fra minder: Hvordan jeg forvandler feriebilleder til abstrakte kunstværker

Feriebilleder som inspiration til abstrakte kunstværker

Som kunstner er det vigtigt for mig altid at finde ny inspiration til at skabe mine kunstværker. En særlig spændende kilde for mig er feriebilleder, som mine kunder giver mig. Det er fascinerende at se, hvor forskellige indtryk og minder fra det samme sted kan være.

En af mine kunder sendte mig billeder af sit yndlingssted ved havet. Jeg kunne bogstaveligt talt mærke, hvordan solen kildede min hud, hvordan bølgerne brusede, og hvordan den salte luft stimulerede mine sanser. Ud fra disse indtryk blev der skabt et abstrakt maleri i kundens ønskede farver på et lærred, der måler 120 x 100 cm. Kunstnerisk frihed var særlig vigtig for at fylde billedet med fremdrift og lethed. Resultatet blev et unikt kunstværk, der afspejlede minderne om kundens yndlingssted i en abstrakt form.

Hvis nye kunder kan lide mit kunstværk, kan de være sikre på, at jeg også vil male et smukt nyt bestilt maleri til dem. Det er vigtigt for mig at reagere på mine kunders individuelle ønsker og ideer. Jeg har dog også brug for min kunstneriske frihed her for at skabe et billede, der er perfekt skræddersyet til kundens behov og samtidig bærer min signatur som kunstner.

Processen med at skabe et bestilt maleri tager normalt 3-4 uger. Inden jeg sender det færdige kunstværk, sender jeg mine kunder et billede for at sikre, at billedet er det, de ønsker.

Hvis du gerne vil have et abstrakt kunstværk i dine ønskede farver og størrelser, der er inspireret af dine feriebilleder, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig om at skabe dit unikke kunstværk.

Feriebilleder som bestillingskunst

ulraufbsfotos bestilt kunst

Tilbage til blog