Frühjahrsputz im Atelier: Noch 4 Tage lang 20% auf alle verfügbaren Kunstwerke! Abstrakte Bilder & moderne Auftragsmalerei

Forårsrengøring i studiet: 20% rabat på alle tilgængelige kunstværker i 4 dage mere!

Kære kunstelskere,

Jeg håber du nyder foråret lige så meget som jeg gør. For mig er det som altid en tid med forandring og nye begyndelser. Jeg vil gerne rydde ud i mit hofatelier og give plads til nye kunstværker. Men før jeg gør det, vil jeg gerne give dig chancen for at købe nogle af mine unikke stykker fra sidste år.

I yderligere 4 dage har du mulighed for at nyde godt af min kampagne med 20% rabat på alle tilgængelige kunstværker. Jeg vil gerne overlade disse kunstværker i kærlige hænder, før jeg skaber nye kunstværker og fortsætter min kreative rejse.

Denne kampagne fik stor respons denne gang, og jeg er meget taknemmelig for den. Jeg er især glad for, at nogle nye kunder blev opmærksomme på min kunst og var glade for det ekstra tilbud.

Mine abstrakte kunstværker er udtryk for min kunstneriske frihed og min passion for farver og strukturer. Hvert kunstværk er unikt og udstråler sin egen udtryksevne, der forvandler hvert værelse til et kreativt og inspirerende miljø.

Du kan hente billederne direkte fra mit studie eller jeg sender dem gerne til din ønskede adresse. Jeg kan kontaktes på telefon eller e-mail for at besvare dine spørgsmål og give dig yderligere information.

Jeg håber, du vil benytte dig af denne mulighed og købe et kunstværk, der kan glæde dit hjerte.

Jeg ser frem til at præsentere dig for flere nye kunstværker, der afspejler min passion og hjerte.

Farverige hilsner fra Conny Wachsmann

vaskemaskiner og kunst

Tilbage til blog