9 Tage infa "lebensart" hinter mir... Abstrakte Bilder & moderne Auftragsmalerei

9 dage i "livsformen" bag mig...

At opfylde et langvarigt ønske kan være utroligt tilfredsstillende, og det er præcis, hvad jeg har oplevet. Efter 32 år i Hannover-regionen præsenterede jeg mig selv på Infa "lebensart" og var i stand til at inspirere mange mennesker med mine billeder. Politikere tilmeldte sig gennem arrangørerne og besøgte min stand. Det var hyggeligt!

Idet jeg vokser gennem min kreativitet, er jeg stolt af at udstille på Infa "lebensart". Først så de mennesker, der passerede min stand, for det meste bare et landskab og et hvidt billede ved hjælp af en skrabeteknik. Men efter at have forklaret mine billeder, kunne mange interesserede sige, hvordan de selv kunne fortolke billedet i mine øjne med det næste værk. Det begejstrede mig og overraskede mig også en smule. Pæn!

Ferniseringerne på Infa var anderledes end messer, men stadig ens. Det er mærkeligt at skulle sige farvel til de andre efter ni dage, som var man på ferielejr. Det var en sjov og følelsesladet oplevelse for mig.

Udover at præsentere mit kunstværk, var jeg også i stand til at lære mit bestilte maleri at kende og fik vidunderligt øvelsesudstyr i Hannover. Når jeg snakkede med besøgende på standen, var jeg i stand til at kommunikere på en måde, som ikke ville være mulig på en pc.

Tak til Hannover!!!

infa livsstil Hannover
indvendig indretning infa
mel & freinds hanover
Mel og venner fra Hannover
Anja Ritschel, leder af økonomi- og miljøafdelingen i delstatshovedstaden Hannover
Højtstående besøgende fra Anja Ritschel, leder af økonomi- og miljøafdelingen i delstatshovedstaden Hannover
dorothea wenzel
Kunstneren Dorothea Wenzel - hvilket aktiv - hun skabte "engangshatte" hver dag. Du kan booke dem til enhver fest.
Dorothea Wenzel - bog til bryllup - hatte
Tilbage til blog